Donează
Chiar ca activist civic ai o grămadă de cheltuieli de la benzină și până la schimbarea bateriilor de la megafon , dacă vrei ca evenimentele să fie arătate publicului prin materiale video, apar și alte costuri suplimentare. Editare video/sincronizare lavaliere și în alte condiții chiar și servere închiriate, lucruri care necesita timp si bani..

Când lași un cont de donații, unii cârcotașii te trimit la muncă și aici revin! Dragilor lucrez deja 8 ore pe zi, dacă aș mai avea un job suplimentar care să mă țină ocupat alte 8 ore, nu aș mai avea timp de acțiuni civice diferite, majoritatea fiind și în interesul vostru!

În plus la sfârșitul zilei te trezești și cu amenzi colosale pe care nici din doua locuri de muncă nu le poți achita cum ar fi: Protestele, "vandalizarea" cu ghilimele de rigoare a sediilor partidelor corupte sau chiar dărâmarea gardurilor a târgurilor de crăciun ce despart vaccinații de nevaccinați și pentru astea este nevoie de contestarea amenzilor timp pierdut la tribunal și bani cheltuiți pe drumuri.. Și toate astea pentru a apăra drepturile și libertățile cetățenești!

Așa că vă rog, nimeni nu este obligat să mă susțină prin donații! Fiecare ajută cu ce poate atâta tot!

Saioc Marian

IBAN:

RON RO62BTRLRONCRT0069736303

EUR RO66BTRLEURCRT0069736301

POȚI DONA ȘI PRIN:

Revolut SAU PayPal